Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-11-2010 - Kandidaten gezocht voor nieuw TV programma

Beste meneer of mevrouw,

Wij zijn bezig met de voorbereidingen van een nieuw televisieprogramma:" Het zullen je ouders maar zijn". Dit programma gaat over "kinderen of kleinkinderen, ooms en tantes" die het gedrag/ levensfilosofie, hobby van hun familielid een beetje overdreven vinden of er zelfs moeite mee hebben. We kwamen bij de carnavals vereniging niet omdat het een gekke hobby is, maar misschien wel omdat er gezinnen zijn waarbij de kinderen misschien wat moeite hebben dat hun ouders er heel erg in opgaan of dat hun moeder/ vader al een paar maanden in de weekend bezig is met de wagens voor de optocht.

Ik vroeg mij af of jullie misschien mensen hebben in je omgeving die mee willen zouden werken aan dit programma. We werken met professionele mensen en het doel van het programma is om de kinderen en de ouders weer dichter naar elkaar toe te laten groeien, door middel van een coach.

Ik hoop dat u mij kan helpen met het doorgeven van dit bericht. Ik heb er ook een flyer aan toegevoegd, misschien is dat makkelijker rondsturen.

Alvast bedankt en als u nog vragen heeft kunt u mij altijd bereiken op onderstaande telefoonnummers.

Met vriendelijke groeten,
Eline Schouwenaar
Productieleiding

Download de flyer


Delen via:
| More