Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

16-09-2010 - Benfietconcert voor clubhuis MC 't Motorrijerke

Help !!!  een stukje Tilburgse cultuur dreigt verloren te raken.

Wegens herbouwplannen moet MC 't Motorrijerke afscheid nemen van hun clubhuis aan de Piushaven 1-04 (achter het hek tegenover de partyboot/kapsalon) in Tilburg.

Een tilburgse vereniging opgericht in 1972 die nog nimmer ook maar een cent subsidie heeft ontvangen van de gemeente/overheid komt zonder clubhuis te zitten en heeft nog geen uitzicht op een nieuwe locatie.

Heeft u er wel eens tijdens het opstellen van den Opstoet een borreltje gedronken en een plasje gepleegd?

Bent u misschien ook een van de feestvarkens geweest op het 44 jarige jubileumfeest van carnavalsvereniging de Verrekesstaawers?

Kortom een motorclub die niet alleen maar motor rijdt maar die ook maatschappelijk bij Tilburg betrokken is moet gaan verhuizen.

Wie kan ons helpen met het vinden van een geschikte locatie?

Liefst in het centrum met voldoende parkeerplaats (parkeerruimte alleen maar nodig buiten kantooruren). Heeft u echter andere reële opties; graag ook laten weten !!

Om alvast te sparen voor de inrichting van een nieuw onderkomen en om u voor de allerlaatste keer te voorzien van onze goede intenties gaan we op zaterdag 16 oktober vanaf 14.00 uur  (van twee tot twee live muziek) een BENFIETCONCERT organiseren in ons eigen vertrouwde clubhuis

We hebben inmiddels de gratis medewerking toegezegd gekregen van de Dinky Boyz, de Buskes, Soulfever Boulevard, Los Reyes Azules, Soul in One, The
Blue Monkeys, the Voices, OB band, Time waites for no one, Bandidos, Bas van Boxtel, Fonzerally, Gerard Korthout, en er zullen nog vele anderen volgen???

Iedereen die ons een hart onder de riem wil steken is van harte welkom om onze allerlaatste activiteit tot een geweldige happening te maken.

De entree is natuurlijk gratis maar we zijn blij met iedere geste van u om een nieuw clubhuis te kunnen verwezenlijken. 

En met het drinken van een biertje helpt u ons al dus kom ons op een niet al te vervelende manier helpen????.. en geniet er van.


Delen via:
| More

De Verrekesstaawers

Contact
E-mail
Website

De Verrekesstaawers