Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

28-07-2010 - Aangeboden: muzikale one-night-stand

Carnavalsstichting Tilburg wil potentiële deelnemers Blèrconcours aan elkaar koppelen

Op 28 november 2010 barst in het Tilburgse popcentrum 013 een groots carnavalsfeest los: het Blèrconcours. Het muziekevenement levert met de winnaar het officiële Tilburgse carnavalslied van 2011. Een grote eer en het Blèrconcours is dan ook een van de belangrijkste muzikale momenten van carnaval in Kruikenstad.

De Carnavalsstichting Tilburg biedt bemiddeling aan voor zangers, koren, schrijvers en kapellen die naar elkaar op zoek zijn om samen een mooie muzikale one-night-stand neer te zetten. “Er zijn mensen met een liedje in hun hoofd die het aan een orkest ontbreekt. Of bandjes zonder liedje, of hard op zoek naar een koor. Hoe dan ook, het is zonde om elkaar mis te lopen. We willen graag dat het talent van Kruikenstad elkaar blijft ontmoeten op het Blèrconcours. Bij twijfel kan iedereen zijn wens aan de stichting laten weten en dan komen we er samen uit. Wie weet wat voor mooie samenwerkingen het oplevert,” Aldus Ruud Graumans, voorzitter van de muziekcommissie.

Verenigingen en orkesten die van dit aanbod gebruik willen maken kunnen zich opgeven op muziek@kruikenstad.nl. Daarna zal de Muziekccommissie van de Carnavalsstichting Tilburg vol ijver aan de slag gaan om deze verenigingen en orkesten aan elkaar te koppelen.

Iedereen mag meedoen in 2 categorieën; `Blèren` en `Vür de Leut`. De eerste categorie strijdt met zelf gecomponeerde werken. Vür de Leut is voor groepen die graag bestaande nummers spelen. Begin september start de inschrijving voor het Blèrconcours.


Delen via:
| More

Blerconcours

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen