Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

19-05-2010 - Twee nieuwe bestuursleden ge´nstalleerd

Op woensdag 19 mei 2010 is tijdens de ALV van de Carnavalsstichting Tilburg het bestuur opnieuw geïnstalleerd. Er zijn een aantal wijzigingen ten opzichte van het bestuur van vorig jaar.

Lucas Fasting heeft afscheid genomen van het bestuur. In zijn plaats zijn twee jonge en enthousiaste krachten gevonden die hun uiterste best zullen gaan doen om van carnaval een spetterend feest te maken. Beiden zijn bekende namen in het carnaval in Kruikenstad.

Dennis Schoormans begon zijn carrière binnen de stichting bij de Feestcommissie, waar hij onder meer heeft meegewerkt aan het Elf-elf bal, het Louwdiner, het Prinsebal en het Haandeschudde. Na de Feestcommissie maakte hij een uitstap naar de Raad van XI waar hij drie jaar mee door Kruikenstad trok, onder Prins Pieter d`n Irste (2 jaar) en onder Prins Jean-Pierre d`n Irste. Na zijn raadsperiode kon hij natuurlijk geen afscheid nemen van de Carnavalsstichting en hij keerde dus afgelopen jaar terug in de Feestcommissie. Buiten de Carnavalsstichting kennen we Dennis natuurlijk ook van C.V. Hatsjiekidee. In het dagelijks leven werkt Dennis als franchise directeur voor Ambiance Zonwering. Dennis is getrouwd met Charlotte en heeft een schattige tweeling met de prachtige namen Frédérique en Florine.

De tweede nieuweling loopt ook al jaren mee in de Carnavalsstichting. Marcel van Gool is de afgelopen 6,5 jaar zeer actief lid geweest van de Optochtcommissie, waarbij hij de laatste twee jaren zelfs de functie van voorzitter vervulde. Optochten en Parades zitten bij Marcel in het bloed, want hij is ook al sinds het begin bij de T-parade betrokken als paradeleider. Buiten de Carnavalsstichting is Marcel een bekend gezicht binnen Kruikenstad, als actief lid van C.V. De Praotmaokers. In het dagelijks leven is Marcel proces manager bij Helder Telecom en is hij alweer meer dan 7 jaar dolgelukkig met `Kwikmedril` Carlijn.


Delen via:
| More

Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg