Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

30-01-2010 - groen-oranje sjaal in de verkoop

Kruikenstad ziet natuurlijk al jaren groen-oranje, dé kleuren van het carnaval. Vanaf dit jaar zal dat nóg meer zo zijn! De Carnavalsstichting Tilburg is bijzonder trots om aan te kunnen kondigen dat vanaf 6 februari 2010 de enige, echte, officiële groen-oranje sjaal voortaan voor iedereen te koop is voor het bijzondere, carnavaleske bedrag van € 11,00. Naast de sjaal is ook de groen-oranje paraplu te krijgen voor dezelfde prijs. Op die manier moet carnaval zeker fantastisch worden, ook als het koud of nat wordt!

Voor die Kruiken en Kruikinnen die zich afvragen of de sjaal wel bij hen past, is er een oplossing. Op zaterdagmiddag 6 februari vindt vanaf 13.00 uur het Proefblaoze plaats, waarbij de gehele binnenstad zich vult met vele blaaskapellen die het winkelend publiek in carnavaleske sferen zullen brengen. Maar daarnaast is het ook mogelijk om te Proefdraoge! Kom naar één van de kramen in de Heuvelstraat, het Piusplein of op de Heuvel, waar je de sjaal niet alleen kunt kopen, maar ook eerst even kunt uitproberen. Bij de kraam op de Heuvel maakt de Hoffotograaf dan meteen een mooie foto waarop te zien is of de groen-oranje sjaal goed staat. Alle Kruiken en Kruikinnen zijn van harte uitgenodigd bij het Proefblaoze én het Proefdraoge, zodat vanaf 6 februari Kruikenstad van top tot teen groen-oranje zal zien!

Behalve bij de kramen van de Carnavalsstichting Tilburg bij alle officiële evenementen, is de groen-oranje sjaal ook te verkrijgen bij de volgende Kruikenkroegen:
Café `t Vaticaan
Café Brandpunt
Café Karel
Café `t Elfde Gebod
Café De Kok
Café Van Horen Zeggen
Café Hoegaarden
Café De Heeren van Tilburg


Delen via:
| More