Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

05-01-2010 - Leuterconcours op 16 januari

Al jaren organiseren de Carnavalsstichting Tilburg en K.V. de Fenprúuvers gezamenlijk het Leuterconcours. Op zaterdag 9 januari 2010 kunnen de laatste kaarten voor dit evenement worden gekocht.

Dat het dit jaar een prachtig evenement gaat worden bleek al wel tijdens het Vurleuteren dat op 19 december jongstleden heeft plaatsgevonden. Om te bepalen wie er op het Leuterconcours in Theaters Tilburg gaan optreden, vindt het Vurleuteren plaats in café de Fenpruuver in Tilburg. Bij het Vurleuteren beoordeelt een deskundige jury de verschillende kandidaten. Op 19 december 2009 was het aan maar liefst 10 deelnemers om uit te maken wie uiteindelijk mogen strijden om de titel Opperleuterèr van Kruikenstad.

De avond was gevuld met menige grap en lach en de jury had een zware taak de keuze te maken wie er door mochten naar het Leuterconcours op 16 januari aanstaande in de Schouwburg. Zeven deelnemers zullen op 16 januari de aanwezige Kruiken en Kruikinnen op een hopelijk fantastische avond gaan trakteren. Dit zijn, in willekeurige volgorde:
1. Maureen Smeets als: Riet Krediet
2. Henri Hendriks als: Vrijgezellige boer
3. Bart Ketelaars als: Bartje van het gilde
4. Patrick Schijvens als: Klutje Keuvel v.d. Heuvel
5. Arthur van de Kwartel als: Sjaak de Schilder
6. Jan van Gelooven als: Jaonus ZZP beveiliger
7. Toon van Erp als: Toon Knip de Kapper

Het Leuterconcours is inmiddels vrijwel helemaal uitverkocht. De allerlaatste kaarten kunnen op 9 januari 2010 van 14.00 uur tot 16.00 uur worden gekocht bij Boerke Mutsaers waar iemand van de Carnavalsstichting Tilburg aanwezig zal zijn. De kaarten kosten € 15,00.


Delen via:
| More