Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

06-11-2009 - Elf-elf met een gezellig Hollands tintje!

Op woensdag 11 november aanstaande mogen de kieltjes en oranje-groene sjaals weer uit de kast getrokken worden, want het carnavalsseizoen in Kruikenstad staat weer op het punt om uit de startblokken geschoten te worden! Dit zal zoals altijd gebeuren tijdens het Elf-elf bal in de grote zaal van Theaters Tilburg. Tijdens dit festijn worden de Prins van Kruikenstad, zijn Adjudant, de Raad van XI, de Lijfwacht, de Hofkapel en het bestuur op een ludieke wijze voorgesteld aan het nieuwsgierige Tilburgse publiek. Dit jaar zal het een oer-Hollands gezellig feest worden, want het thema is `Ik hou van Holland!`.

In een tot de laatste stoel uitverkochte Schouwburg zullen de Kruiken en Kruikinnen dit jaar dus kunnen genieten van knusse Hollandse spelletjes in een oer-Hollands ingerichte zaal met veel oranje (en natuurlijk ook veel groen).
De avond staat natuurlijk vooral in het teken van de bekendmaking van de nieuwe Prins. De spanning zal alleen maar verhoogd worden door vele bijzondere en spectaculaire acts van de studenten van de Tilburgse dans- en muziekschool Factorium. Het geheel zal onder muzikale leiding staan van (hoe kan het ook anders?) het alom bekende Radio Hollandio.

Na de presentatie gaan de Prins en zijn Gevolg alle Kruiken en Kruikinnen op traditionele wijze voor naar de Studiozaal, waar tot in de kleine uurtjes doorgefeest kan worden om te vieren dat het carnavalsseizoen weer is begonnen.


Delen via:
| More