Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

13-02-2009 - Kruikenmis live te volgen in MustSee

Kruikenpaar en MustSee nodigen Kruiken en Kruikinnen uit.

Mimmeke Plek van de Tunnelplekkers en Joaneke Gurk van de Görkese Turken vormen dit jaar het Kruikenpaar in Kruikenstad. Op maandag 23 februari zullen zij in de onecht verbonden worden op de kiosk door Prins Jean Pierre I.
Traditioneel vindt voorafgaand hieraan de Kruikenmis plaats in de St Jozefkerk , beter bekend als de Heuvelse kerk. Een prachtig evenement waar helaas maar een beperkt aantal mensen live bij aanwezig kan zijn. Om het voor de leden van de Tunnelplekkers en Görkese Turken toch mogelijk te maken de mis live te zien heeft het Kruikenpaar contact gezocht met de MustSee bioscoop om te zien of er mogelijkheden waren om dit evenement daar te bekijken . Al snel waren alle partijen enthousiast over het initiatief.
Het resultaat van deze enthousiaste samenwerking is dat de mis live uitgezonden zal worden in de grote zaal van de MustSee bioscoop. Omdat bekend is dat meer mensen van dit evenement willen genieten bieden het Kruikenpaar en MustSee alle Kruiken en Kruikinnen de mogelijkheid om ook hierbij aanwezig te zijn.
De zaal biedt ruimte aan ruim 450 personen dus er is plaats genoeg maar wel geldt; vol = vol. De kosten voor deze unieke gelegenheid zijn slechts € 2,00 per persoon. De zaal is open vanaf 12.00 uur. U volgt de mis op een immens scherm in een comfortabele stoel, genietend van een lekkere versnapering. Direct na de uitzending stapt u buiten en staat pal voor de kiosk om de verdere ceremonie mee te maken.
Mis deze unieke gelegenheid niet en zorg dat u erbij bent. Mimmeke en Joaneke zouden u graag zien tijdens de ceremonie en de receptie na afloop.

Kruikenpaarcomités
CV de Görkese Turken
CV de Tunnelplekkers


Delen via:
| More