Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

09-02-2009 - het Prinsebal

Een originele Valentijnsdag? Carnaval!

Valentijnsdag is voor veel mensen een speciale dag. Een dag waarop ze de liefde van hun leven in het zonnetje willen zetten, of natuurlijk die ene geheime liefde willen bereiken. Helaas vinden steeds meer mensen dat deze romantische dag een te grote commerciële kermis is geworden. Maar dit jaar kan het gelukkig helemaal anders.

Dit jaar valt een van de leukste carnavaleske feesten, namelijk het Prinsebal, georganiseerd door de Carnavalsstichting Tilburg, precies op 14 februari. Onder het thema ‘ Liefde en Leut’ kunnen alle carnavalsliefhebbers een uiterst originele Valentijnsdag gaan vieren, met feestelijke artiesten als Alex en het BB Swing Orchestra en bijzondere liefdesduetten tussen verschillende Tilburgse carnavalsverenigingen. Er is zelfs een verkiezing voor de Best Verklede van de avond. Met als Dresscode, natuurlijk, Liefde en Leut.

Inschrijven voor Best Verklede kan op de avond zelf nog tot 21.30. Het Prinsebal vindt plaats in Popcentrum 013 en begint om 20.30. Kaartjes kopen kan aan de deur van Popcentrum 013 en bij Café ’t Vaticaan, Café Van Horen Zeggen en de VVV Tilburg. Voor meer informatie kijkt u op www.kruikenstad.nl.


Delen via:
| More