Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

12-01-2009 - Leuterconcours

Wie wordt de Opperleuterèr van Kruikenstad van 2009? Op 17 januari komen we het te weten tijdens het Leuterconcours. Een ultieme gelegenheid voor alle Kruiken en Kruikinnen voor een avond vol hartelijk gelach. Verzorgd door de leuterèrs in de ton. Burgemeesters en wethouders worden op de hak genomen, veranderingen in de stad worden op ludieke wijze beschreven maar ook de Cityring, Stadsheer en de nieuwe Heuvel zullen de revue passeren. Aan het einde van de avond weten we wie zich de Opperleuterèr van 2009 mag noemen.

Tijdens het vurleuteren hebben de volgende zes leuterèrs zich weten te selecteren voor het Leuterconcours.
- Patrick Schijvens als Klutje Kaanslôos
- Jan Voogt als Jaoneke Sjofele Schaajingsmaokelèèr
- Theo Visker als Kiske de Köster
- Toon van Erp als Kapitein Toon Fietsboôt
- Henri Hendriks als Heel gewoon unnen allochtoon
- Maureen Smeets als Malle Ria

Karnavalsvereniging de Fènpruuvers organiseerde 34 jaar geleden voor het eerst het Leuterconcours. Bij het 11-jarig bestaan van Carnavalsstichting Tilburg gaf de vereniging het leuteren cadeau aan de stichting. Sindsdien organiseren karnavalsvereniging de Fènpruuvers en Carnavalsstichting Tilburg het Leuterconcours samen.

Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar voor het Leuterconcours. U kunt hiervoor terecht op de website van Carnavalsstichting Tilburg (www.kruikenstad.nl). Vul het formulier in, daarna wordt er contact met u opgenomen.


Delen via:
| More