Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

05-11-2008 - 11-11 feest

Hooggeëerd publiek! Komt dat zien! De Prins van Kruikenstad!

Op dinsdag 11 november a.s. wordt de Prins van Kruikenstad voor het carnavalsjaar 2009 gepresenteerd. Uiteraard worden op deze spannende avond ook zijn Adjudant, Raad van XI, Lijfwacht, Hofkapel en het Bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg aan u voorgesteld.

Sèmmele meude in oewen èège tèèd … want het circus is in Kruikenstad! Voor deze speciale gelegenheid wordt Theaters Tilburg eenmalig omgetoverd tot het Cirque Carnavalesque!
Voordat de Prins aan u voor wordt gesteld, krijgt u een spetterend zaalprogramma voorgeschoteld in dit carnavaleske circus vol verrassingen. De spreekstalmeester van Cirque Carnavalesque zal u deze avond meenemen op een avontuur vol actie en humor! Wat dacht u bijvoorbeeld van de internationale studenten aan de Academy for Circus and Performing Acts aan de Fontys Hogeschool en Circus Etoile. Ook gaan diverse carnavalsvereningen u verrassen met een heuse circus act. Clowns, acrobaten, dieren, zang en dans ... het zal u aan niets ontbreken!!

Na afloop van de show kunnen alle kruiken en kruikinnen in de Studiozaal weer doorfeesten tot in de kleine uurtjes. Sèmmele meude in oewen èège tèèd, want in het circus is het alleen maar feest!

Het Cirque Carnavalesque, dat wordt georganiseerd door de Carnavalsstichting Tilburg, begint om 20.11uur in de grote zaal van Theaters Tilburg. De allerlaatste kaarten zijn voor 11 euro verkrijgbaar bij Café ’t Vaticaan, Heuvel 2, Tilburg.


Delen via:
| More