Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

19-09-2008 - Elf - Elf Fist

Op 11-11 wordt het nieuwe carnavalsjaar weer ingeluid. Ieder jaar heeft het Elf-Elf fist een nieuw thema, waarin we o.a. de trossen los, terug in de schoolbanken, sprookjes en een meezingavond de revue zagen passeren. De feestcommissie bedenkt en verzorgt de invulling voor het zaalprogramma in Theaters Tilburg waarin de presentatie van de nieuwe Prins en zijn gevolg centraal staat. Dit jaar is dat thema:

*** CIRQUE CARNAVALESQUE ***

HOOGGEËERD PUBLIEK
Het is ons een eer om aan U voor te stellen…

Op d`n ellufde van d`n ellufde 2008 zal Cirque Carnavalseque zijn circustent in Kruikenstad opslaan!

Wij brengen U een gevarieerd programma waarin de Prins en zijn gevolg op ludieke wijze gepresenteerd gaan worden. Gaat U genieten van de onvoorspelbaarheid van leeuwen, galoperende paarden, en adembenemende trapeze acts?

Of worden het misschien toch acrobaten, clowns, muziek en verschillende dieren?

*** KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN!!! ***

Na de presentatie gaan de Prins en zijn gevolg alle Kruiken en Kruikinnen voor naar de Studiozaal. De commissie zorgt ervoor dat er tot in de vroege uurtjes op muziek van disco en diverse kapellen gefeest kan worden!

Kaarten à €11.00 zijn verkrijgbaar op 02.10.2007 tijdens de verenigingenvergadering en vanaf 04.10.2008 bij café `t Vaticaan, Heuvel 2, 013 5357947 (geopend dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur, maandag gesloten)

Lokatie: Theaters Tilburg
Aanvang: 20.11 uur


Delen via:
| More