Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

12-08-2008 - T-parade

De binnenstad van Tilburg maakt zich op voor de tweede editie van de T-parade. Op zondag 24 augustus start om 13.00 uur de kleurrijke parade door het centrum van Tilburg. De parade start in de Sint Josephstraat en zal eindigen op het Willemsplein waar om 15.30 uur de prijsuitreiking gehouden wordt. Er is een prijs voor de mooiste praalwagen en een prijs voor de mooiste loopgroep. Op dit moment hebben 47 verschillende groepen zich ingeschreven voor de Parade. In de parade laten vele nationaliteiten hun gezicht zien. Zo vindt je deelnemers uit Japan, Nederland, de Molukken, IndonesiŽ, Groot-BrittanniŽ, BraziliŽ, Venezuela, Suriname, Turkije en China. De jury van de T-Parade bestaat uit een vertegenwoordiger van Stichting Een Ster wijst de weg stap voor stap, een lid van de Carnavalsstichting Tilburg, een medewerker van Mundial Productions en een vertegenwoordiger van de Gemeente Tilburg. In het voortraject worden bouwers van verschillende culturen aan elkaar gekoppeld om gezamenlijk te werken aan een een praalwagen of een presentatie.

Miss en Mister T-Parade
Voorafgaand aan de T-Parade worden door een deskundige jury op zaterdag 16 augustus van 19.00 ' 24.00 in La Vida de Miss ťn de Mister T-Parade gekozen.

Ballonnenwedstrijd
Tijdens de 2e editie van de T-parade wil de Cartnavalsstichting Tilburg de kinderen opnieuw kennis laten maken met het zomercarnaval. Daarom zijn alle kinderen welkom bij de tenten van de Carnavalsstichting Tilburg aan de Spoorlaan ter hoogte van restaurant Jade. Ze kunnen daar gratis deelnemen aan de ballonnenwedstrijd waarmee leuke prijzen zijn te winnen, met als hoofdprijs twee kaartjes voor safaripark Beekse Bergen. Verder krijgen de eerste 100 kinderen waarvan de ballon wordt teruggestuurd een gratis toegangskaartje voor het BlŤrconcours op zondag 14 december. Er zijn 800 ballonnen dus ben er op tijd bij! De Spoorlaan is een ideale plek om de T-parade met uw kinderen rustig te bekijken en de Carnavalsstichting Tilburg nodigt iedereen dan ook van harte uit om daarbij aanwezig te zijn.


Delen via:
| More