Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-04-2008 - Kaai Gaaaf in Adje`s Revue van Nu

Belangrijke rol weggelegd voor Kaai Gaaaf in theatervoorstelling Adje

Tilburg, 21 april 2008

Adje, bekend van zijn wekelijkse en spraakmakende verschijningen in het Nederlandse tv-programma van Paul de Leeuw, "Mooi! Weer de Leeuw", komt op 25 april naar "Theaters Tilburg" te Tilburg met zijn eigen theatershow: "Adje`s Revue van Nu".

"Adje`s Revue van Nu" gaat over een muziekvereniging die voor het eerst gaat optreden buiten hun thuishonk. Deze belangrijke gebeurtenis loopt echter niet geheel op rolletjes. Meer dan de helft van de leden schittert door afwezigheid op de uitvoering en de verdwaalde dirigent blijft de groep domineren met zijn mobiele telefoon. De overgebleven leden (Adje van Nispen, Theo van Dongen en de muzikanten Tinus van Dongen, Tom van Dongen en Tjeerd van Dongen), besluiten tóch de revue te spelen: een bonte mengeling van klassiek ballet, een poedelshow, een nog bruine Michael Jackson, gevoelige liederen en slapstick.

Voor de leden van Kaai Gaaaf is er een belangrijke rol weggelegd in deze revue. Zij zullen, samen met Adje en zijn kompanen, een verrassende bijdrage leveren aan het geheel...

Wilt u dit niet missen? Reserveer dan snel via www.theaterstilburg.nl


Delen via:
| More