Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

30-01-2008 - Met Carnaval met de bus

Nightliner:
Tijdens carnaval rijdt de Nightliner extra op zondag-, maandag- en dinsdagnacht. Kaartjes kosten 1,- voor een enkele reis en zijn te koop in de bus. De Nightliners vertrekken op de Spoorlaan, bij de ijssalon op de hoek met de Heuvelring. Ze rijden naar Noord, de Reeshof, Berkel-Enschot en Udenhout en vertrekken om 02.00, 03.00 en 04.00 uur.

TOP-ticket :
Het TOP-ticket is gedurende het gehele weekend geldig (en op alle koopavonden vanaf 17.00 uur tot het einde van de reguliere dienstregeling). U kunt voor 0,50 heen en terug met alle Tilburgse stadslijnen. Het kaartje is in de bus te koop.

Dalurendagkaart:
Voor 3,- kunt u door heel Brabant reizen om Carnaval te vieren. U krijgt dan een dagstempel en het kaartje blijft die hele dag geldig.

Met elkaartje:
U betaalt voor 2 personen 5,00 en voor drie personen 7,50. Ook met dit kaartje kunt u de hele dag onbeperkt reizen. Deze kaartjes zijn echter niet op alle lijnen geldig en ook niet in de Nightliner.

Gratis OV voor 55-plussers
Reizigers van 55 jaar of ouder reizen op de stadslijnen in Tilburg gratis.

Meer informatie: Kijk voor meer informatie over de kaartjes, dienstregelingen en uitzonderingen op www.brabant.nl/Verplaatsen/Openbaar vervoer. Informatie over rijtijden en routes: www.arriva.nl of www.veolia-transport.nl


Delen via:
| More