Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

10-01-2008 - Cadeau voor iedereen (UPDATE)

Op 19 januari zijn alle Kruiken en Kruikinnen van harte welkom bij de onthulling van een carnavalsmonument voor de Tilburgse bevolking. Voor aanvang van het Louwdiner en het Prinsenbal verzamelen carnavalsliefhebbers zich tussen 16.00 en 17.00 uur op de Heuvel. Hier onthult de Carnavalsstichting Tilburg een bronzen tegel met inscriptie ter gelegenheid van het 4x11 lustrum van het openbaar carnaval in Kruikenstad.

Na een feestelijke ceremonie omlijst met muziek zet het feest zich voort in 013, waar het Louwdiner en het Prinsenbal plaatsvinden.

Het monument is financieel mogelijk gemaakt door meer dan 1500 carnavalsvierders uit de stad die voor 3,50 euro per stuk een gedenkpin kochten, waarmee ze allemaal een stukje meebetaalden aan het cadeau.

UPDATE:
Brief zoals deze verstuurd is aan alle verenigingen:

Geachte Opper, Bestuurder, Collegelid,

Op 19 januari vindt om 17.00 uur het Louwdiner plaats voorafgaand aan het Prinsebal. U bent daar reeds allen voor uitgenodigd. Indien u zich nog niet hebt ingeschreven kan ik beide activiteiten nogmaals van harte aanbevelen. Het beloven echt unieke evenementen te worden !

Zoals altijd staan deze evenementen in het teken van de verenigingen en de individuele carnavalsvierder. Het is dus meer dan passend om juist op deze dag het cadeau van alle carnavalsvierders aan de stad te overhandigen.

Wij nodigen u allen bij deze dan ook graag uit voor de officile overhandiging van dit cadeau aan de stad Tilburg. Een cadeau en aandenken van alle carnavalsvierders dat op 19 janauari om 16.00 uur (1 uur voor aanvang Louwdiner) aan Burgemeester dhr. Ruud Vreeman zal worden overhandigd.

U, als carnavalsvierder heeft hieraan een bijdrage geleverd en wij willen dit cadeau aan de stad gezamenlijk met U overhandigen.

U bent vanaf 16.00 uur welkom op de plek waar normaal d`n sokkel stao.

Wij hopen dat u er allemaal bij bent, want k D gmme 44!!!

Namens de Carnavalsstichting Tilburg

Jean Pierre van der Meijs
voorzitter


Delen via:
| More