Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

15-11-2007 - Kruikenpaar

Tijdens de 11-11 presentatie in Theaters Tilburg is ook het Kruikenpaar gepresenteerd.
De twee werden gepresenteerd tijdens het zaalprogramma. Een spot ging door de zaal, totdat het licht gericht bleef op dit mooie tweetal.

Dit jaar word het tweetal gevormd door STIENTJE STEPPER en KWIBUS PRUUVER. Stientje is (Patries Kempenaars) een echte Flepstepper en Kwibus (Henk Snijders) is al jarenlang actief lid van de Fènpruuvers.
De Flepsteppers vieren dit jaar hun 44-jarige jubileum. Om dit fantastische jubileum luister bij te zetten, werd besloten dat het leuk zou zijn om samen met een andere vereniging het Kruikenpaar te vormen.

De keuze voor de Fènpruuvers hadden de Flepsteppers en Stientje al snel gemaakt. Allebei de verenigingen lopen al vele jaren mee in Kruikenstad en hebben allebei actief deelgenomen aan veel activiteiten van de carnavalsstichting. Bovendien zitten de residenties van de verenigingen dicht bij elkaar en zijn de clubs al jarenlang goed bevriend. Ook zijn allebei de verenigingen eerder betrokken geweest bij de Krukenbruiloft. De Fènpruuvers leverden de eerste kruikenbruidegom en de Flepsteppers in het jaar erna viel die eer te beurt aan de Flepsteppers.

Omdat carnaval heel vroeg valt dit jaar, is besloten door beide verenigingen om géén verlovingsfeest te houden, maar zich meteen te verloven met 11-11. Dat is dus afgelopen zondag gebeurd. Naar traditie hebben de beide verenigingen ook al een goed doel op het oog, maar dat houden ze nog even geheim.


Delen via:
| More