Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

06-11-2007 - Exclusief lustrumgala 4x11

Kruikenstad maakt zich op voor een bijzonder Lustrumgala in Theaters Tilburg op vrijdagavond 7 december 2007. Slechts één keer in de 11 jaar organiseert Carnavalsstichting Tilburg een jubileumfeest. Eerdere lustrumvieringen mochten zich verheugen op een grote belangstelling. Inmiddels is nu al ruim de helft van de 850 kaarten voor het feest verkocht.

De Knopperts van Toen, het gezelschap van Oud-Prinsen en voormalige leden van de Raad van Elf van Kruikenstad, geven ook dit keer invulling aan het zaalprogramma dat vooraf gaat aan dit Galafeest. In samenwerking met het Entertainment Atelier, onder leiding van Karin Bruers, brengen zij een spannend theaterstuk ten tonele met als titel Het Urinium Mysterie. Daarin worden met theater, muziek en film aan de aanwezigen de nog nooit onthulde waarheden bekend gemaakt over de ontstaansgeschiedenis van Kruikenstad. In de hoofdrollen staan bekende carnavalscoryfeeën als Jan Melis, Fons Kleintjes Sr., Jaap van Eijden, Rein Steures, Hans van Loon en Joep Gimbrère op het podium.

De gasten van het Galafeest worden op authentieke Tilburgse wijze ontvangen. Na afloop van het zaalprogramma is het feest met het spectaculaire showorkest The Boston Tea Party en een optreden van de wereldberoemde discoformatie The Trammps, onder meer bekend van de hits Disco Inferno en Shout. Uiteraard gaat dit alles vergezeld met heerlijke drankjes en smakelijke hapjes. Toegangskaarten voor het feest kosten 100 euro (all-in) p.p. en zijn verkrijgbaar via de site: www.kruikenstad.nl.


Delen via:
| More