Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

09-02-2007 - Wegafsluiting met carnaval

Ondanks intensieve werkzaamheden aan de Spoorlaan kan de jaarlijkse Tilburgse carnavalsoptocht gewoon zijn vertrouwde route volgen. Het uitvoeren van achterstallig onderhoud aan de riolering, het vernieuwen van de vele stroomkabels en de herinrichting van de Cityring maakten dat de doorgang van de carnavalsoptocht om specifieke ingrepen vroeg.

In overleg met de Carnavalsstichting heeft de gemeente een aantal aanpassingen gedaan aan de Spoorlaan, waardoor de Opstoet toch de normale route kan volgen.
Het publiek kan op deze manier op de meeste plaatsen toch nog aan de Spoorlaan naar de optocht kijken. Wel zal de Optocht dit jaar over de andere rijbaan gaan, dan met van andere jaren gewend is.

Gedurende de Optocht zal de Spoorlaan afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. Hierdoor zal de brandweer extra mensen inzetten aan beide kanten van de stad om indien nodig overal op tijd aanwezig te kunnen zijn.

Door de activiteiten op de Heuvel met carnaval zal deze voor autoverkeer (uitgezonder bussen en taxis) afgesloten zijn op Zondag, Maandag en Dinsdag.


Delen via:
| More