Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

05-02-2007 - Proefblaoze

Proefblaoze: Muzikaal en sfeervol voorproefje op Carnaval in Kruikenstad.

Tientallen muziekkapellen zullen zich op zaterdag 10 februari warm draaien in het centrum van Tilburg voor het komende carnaval.

Het Proefblaoze is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het winkelend publiek alvast een voorproefje krijgt van het carnavalsfeest dat een week later losbarst.
Dit evenement wordt georganiseerd door de Muziekcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg (CST), samen met de horeca in het centrum van Tilburg (HCG).

Het Proefblaoze begint om 13.30 uur en de ruim 750 muzikanten staan borg voor een sfeervolle entourage.

Omdat aan dit evenement het overgrote deel van de Tilburgse kapellen deelneemt, is dit jaar een nieuw element toegevoegd:
De verkiezing van de Vurl˘opig Biste Bend. Deelnemende kapellen zullen door een vakkundige jury worden beoordeeld op muzikaliteit, variŰteit van hun repertoire, maar vooral ook op hun vermogen om het publiek te enthousiastmeren.

Uiteraard zal de Hoogheid van Kruikenstad, Prins Pieter dn Irste, samen met zijn gevolg een rondgang maken langs de diverse pleinen en straten.

Rond 16.30 uur zullen alle deelnemende kapellen samenkomen voor de afsluiting op het Piusplein. Daar zal ook de prijs aan de Vurl˘opeg Biste Bend worden uitgereikt. Dit programma duurt tot ongeveer 17.30 uur.


Delen via:
| More