Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

02-02-2007 - Goede Doel Kruikenpaar 2007

Jelleke Kluts (van carnavalsorkest KLUTS) en Mari Aanders (van Elk Jaor Wè Aanders) zijn in volle voorbereiding voor hun naderende onecht verbinding. Carnavalsmaandag zal een mooie, onvergetelijke dag worden met de familie van het kruikenpaar maar vooral ook met alle kruiken en kruikinnen op de Heuvel.

Nadat het paar door Prins Pieter dn Irste in de onecht is verbonden volgt het aansnijden en uitdelen van de overheerlijke bruidstaart aangeboden door bakkerij Govert van Nunen. Een Schrobbelèrtoast wordt uitgebracht op een kort maar krachtig huwelijksgeluk.

Kadotip:
Het kruikenpaar en de familie hebben Huize De Bocht gekozen als goed doel. Want, zo zegt Jelleke, Ik nèèp mèn háánde in mekaare meej zonnen mèèns als Mari, mar er zèn zat vroukes die t allemaol nie zo getroffe hebbe.

Voor alle jonge ongehuwde moeders in Huize de Bocht zou een bijdrage of een klein geschenk welkom zijn. Wij denken aan: een babypakje, een hemdje, een klein speeltje (geen knuffels), een prentenboekje (al dan niet leuk, ludiek verpakt, het hoeft natuurlijk niet nieuw, zo goed als nieuw is ook goed!)

Jelleke Kluts en Mari Aanders recipiëren na de in de onecht verbinding op de Heuvel. Daar nemen zij graag de huwelijksgeschenken in ontvangst.


Delen via:
| More