Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

15-01-2007 - Leuteroncours

Zaterdag 2001-07 zal voor de 33e maal het Tilburgse Leuterconcours plaatsvinden in Theaters Tilburg.

Zaterdag 16 december hebben er 9 tonpraoters gestreden voor hun optreden in Theaters Tilburg. De volgende artiesten zullen hunne buut aan het Tilburgse publiek presenteren:

1. Willem van der Weege, wereldreiziger door Rob Mertens
2. Jaoneke van Vruuger door Jan Voogt
3. Lies Teeler door Christel van den Dungen
4. Toon, de boswachter veur t gruun van Tilburg door Toon van Erp
5. Driekus L. Roozenwater door Henri Hendriks
6. Lewie Verhoog, meej z’n lui oog door Jace van de Ven
7. Klutje de Klusjesman door Patrick Schijvens
8. Kee Kaassoufflé door Maureen Smeets

Huub Hermans zal de presentatie in de grote zaal op zich nemen en Thera de Bres zal de tonproaters in de studiozaal aankondigen.

PublieksJury
Dit jaar zal het publiek op andere wijze gaan stemmen.
Bij binnenkomst krijgt elke bezoeker een muntje; het zogenaamde stemmuntje. Iedereen wordt verzocht om direct na afloop van het Leuterconcours zicht te begeven naar één van de vier stemlokalen welke opgesteld zullen staan in de buurt van de grote zaal en in de buurt van de studiozaal. In deze stemlokalen staan stembussen met daarop een foto van de Leuterèr. De bezoeker deponeert het stemmuntje in die bus van de Leuterèr welke men nomineert voor de Publieksprijs. Dit muntje kan niet ingeleverd worden alszijnde consumptiemunt!!

Na afloop van het leuterconcours zal er een geweldig feest worden georganiseerd door de CST waarbij diverse orkesten maar ook Jurgen Leijten, Henry Huismans en Toffe Pheren zullen optreden, zo’n feest is een prachtige afsluiting van een carnavaleske avond!

De voorverkoop voor dit geweldige evenement is al geweest maar alle overgebleven kaarten kunt u kopen bij Theaters Tilburg (Schouwburg). Wees er snel bij want het gaat erg hard.

LET OP!! Op het entreebewijs staat aanvangstijd 19.00 uur. Dit moet zijn 20.00 uur. Uiteraard zullen de deuren van de Theaters Tilburg eerder open gaan LET OP!!


Delen via:
| More