Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

17-02-2006 - Competitie et schonste vurgevel 2006 van start

Het Bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg heeft competitie voor et schônst vûrgevel 2006 officieel gestart.
De afgelopen jaren heeft het bestuur met plezier en genoegen de bijdragen van zovele enthousiaste kroegbazen en carnavalsverenigingen zien groeien. Zowel in kwantiteit als in kwaliteit is de afgelopen jaren al heel wat gepresteerd!

Een prijs die zo populair dreigt te worden verdient een unieke wisselprijs. Die is via de commissie Facilitair in samenwerking met de commissie Protocol ontwikkeld en wederom bij de bekende Carnavalsstichtingbeeldenmaker gemaakt.

De competitie is geopend en als jullie gevel het predikaat et schônst vûrgevel 2006 wil verdienen dan is een simpele aanmelding via deze site de eerste stap: bestuur@kruikenstad.nl

Zoals ieder jaar geldt ook nu weer: Ook niet aangemelde carnavalsverenigingen en kroegen kunnen de prijs winnen, maar je officieel aanmelden zorgt er in ieder geval voor dat je niet vergeten zult worden.

Het Bestuur van de Carnavalsstichting bepaalt, rondkijkend voorafgaand aan en tijdens de carnavalsdagen welke kroeg/carnavalsvereniging het predikaat et schônst vûrgevel verdient. Gekeken wordt naar budget/grootte van de carnavalsvereniging/kroeg, originaliteit, gebruik van materialen en kleuren, motto, etc.

Op Carnavalsdinsdagavond, voor Et Sebiet, reikt het Bestuur de wisseltrofee uit samen met een geldprijs als bijdrage in de gemaakte kosten. Daarnaast krijgt jullie gevel een prominente plek samen met een tekstuele bijdrage op de website van de Carnavalsstichting t/m het volgende carnavalsjaar.


Delen via:
| More