Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

04-01-2006 - CD-presentatie met Marc van Alphen!

Op zondagmiddag 8 januari 2006 presenteert de Muziekcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg in Feesterij Riddershof aan de Leharstraat haar carnavals-CD met daarop de winnaar van het Tilburgs Carnavalslied 2006: De Buntstekers met het lied, Ons Kruikekroeg. Zij zijn tevens winnaar van de Publieksprijs. Tevens is er een optreden van Marc van Alphen wat u uiteraard niet mag missen!

Op deze CD staan ook de winnaar van de Presentatieprijs: Dees Ist en alle overige 11 deelnemers aan het afgelopen Blèrconcours. Net als voorgaande jaren heeft de Muziekcommissie een gouwe ouwe als extra nummer toegevoegd.

De winnaar én de nummers 2 t/m 6 van het Blèrconcours zullen deze middag een kort optreden verzorgen, waarbij zij uiteraard hun winnend lied ten gehore brengen.

Ook Marc van Alphen 'bekend van onder andere “Lekker slokske”- zal een optreden verzorgen.

Na de officiële uitreiking van de CD -omstreeks 13.30 uur- zal deze te koop worden aangeboden. De prijs van de CD bedraagt € 6. Ook degenen die als dokmardeur hun CD hebben besteld, kunnen hem -op vertoon van hun CD-bon op deze dag afhalen.

Tijdens deze middag krijgen eveneens de diverse winnaars van wisselprijzen in het afgelopen carnavalsjaar de gelegenheid hun prijs om te wisselen.

Iedereen is vanaf 12.00uur van harte welkom in Feesterij Riddershof, waarbij uiteraard de gelegenheid bestaat elkaar een gelukkig nieuwjaar toe te wensen.


Delen via:
| More