Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

18-12-2005 - Generale Repetitie Kruikenconcert

KRUIKENCONCERT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS GENERALE REPETITIE!

Het Kruikenconcert verheugt zich al jaren op een enorme belangstelling voor de kaarten van dit concert. De belangstelling is vaak zo groot dat wij door middel van loting moeten bepalen wie tot de gelukkigen behoren die dit schitterende evenement kunnen bijwonen.

Om aan de toenemende vraag naar kaarten voor dit concert te kunnen voldoen, gaan wij, bij wijze van proef, de Generale Repetitie op woensdag 22 februari a.s. (beperkt) open stellen voor publiek.

De generale repetitie van het Kruikenconcert, dit jaar onder het thema “Cocktail” is een volledige doorloop van het programma, waar alleen de laatste puntjes op de i gezet gaan worden. Een enkele keer zal de regisseur of de dirigent ingrijpen om verbeteringen aan te brengen, maar het geeft u zeker een sfeervolle impressie van het concert. Vandaar dat wij u van harte uitnodigen hiervoor in te schrijven.

De generale repetitie van het concert vindt plaats op woensdag 22 februari, in de grote zaal van Theaters Tilburg; aanvang 20.11 uur stipt. Natuurlijk geld ook voor deze uitvoering eveneens het kledingadvies: “Cocktail”. Na afloop is er nog ruimschoots gelegenheid om in de foyers nog even na te genieten.
De toegangsprijs voor deze avond bedraagt € 15,-- p.p.

Voor inschrijving kunt u gebruikmaken van een aanmeldings- c.q. machtigingsformulier dat u kunt downloaden/printen, klik hier:
http://www.kruikenstad.nl/upload/machtiginggenrep_06.pdf

Gelieve dit formulier vóór 23 december a.s. zenden naar:

Commissie Kruikenconcert
Postbus 26
5000 AA Tilburg

Wij hopen van harte dat wij u op deze wijze in de gelegenheid stellen dit concert op een aantrekkelijke manier mee te kunnen maken.

met hartelijke groet,

De Kruikenconcertcommissie
van Carnavalsstichting Tilburg


Delen via:
| More