Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

06-11-2005 - Elf-Elf feest … “Alle trossen los”

Aanstaande vrijdag 11 november wordt de stadsprins voor het nieuwe carnavalsjaar 2005-2006 in Kruikenstad gepresenteerd. Dit jaar gaan in het voorprogramma “Alle trossen los”. Naast de Prins zullen ook zijn Adjudant, Raad van XI, Lijfwacht en de Hofkapel bekend worden gemaakt.

Wie zal het komende carnaval de Hoogheid van Kruikenstad worden? Zal het Prins Mark d’n Irste zijn of zal een ander de Kruikenzeikers voorgaan in het carnaval. Aanstaande vrijdag d’n elfde van d’n elfde zullen we het weten. De Hoogheid van Kruikenstad wordt door het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg in Theaters Tilburg gepresenteerd. Ook zijn Adjudant, leden van de Raad van XI, de Lijfwacht en de Hofkapel worden bekend gemaakt.

De presentatie wordt dit jaar vooraf gegaan door een spetterend, muzikaal programma met als thema “Alle trossen los“. Het belooft een swingend programma te worden waarbij de Caraïbische koers gevaren wordt. Alle kruiken en kruikinnen zullen meegevoerd worden langs warme oorden zonder zeeziek te worden. Wie was Isaac ook alweer ??? Kent u hem nog ??? Schroom niet en kom genieten aan boord van deze swingende smeltkroes van klanken en culturen.

Na afloop van het zaalprogramma bent u, eveneens in Theaters Tilburg, van harte welkom op het grote Elf-elf feest, waarop u alvast, samen met de Hoogheid, zijn gevolg, verenigingen en overige carnavalsvierders een stevig voorproefje kunt nemen op het komend carnaval. En dat alles onder het motto van 2006 “Et verstaand is nòvvenaant”!

Het programma, dat wordt georganiseerd door de Carnavalsstichting Tilburg, begint om 20.11 uur. De grote zaal van Theaters Tilburg is open vanaf 19.30 uur. Kaarten voor deze avond kosten € 10,- per stuk en verkrijgbaar bij Café ‘t Vaticaan, Korte Heuvel 2 te Kruikenstad. ‘t Vaticaan is, met uitzondering van maandag, dagelijks geopend vanaf 14.00 uur.


Delen via:
| More