Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-10-2005 - 13 deelnemers Blerconcours

Het aantal deelnemende orkesten aan het Blèrconcours van dit jaar is 13.

De deelnemende orkesten zijn: de Buntstekers, De Durdraaiers, De Fenpruvers, Zuutjes Aon, Naagers, Kaaj Gaaaf, Verrekesstauwers, Tunnekus, Frutbloazen, De Buskus, Dees Ist, Gorkese Turken, De Lijntrekkers.


Verder zijn er nog een aantal wijzigingen ten opzichte van afgelopen jaren.

Er zullen weer 2 zalen zijn, maar 1 zaal wordt verkleind. In de kleine zaal zal een artiestencafé worden gemaakt. De andere zaal blijft de officiële zaal. In de officiële zaal wordt gejureerd door de vak jury, de publieksjury en presentatie jury. Beide komen afgezonderd te zitten. De publieksjury en presentatiejury krijgen een aparte plek in de zaal. Dit betekent dat er dus in het artiestencafé niet gejureerd wordt.

Om 19.30 uur zal de loting zijn en wordt je ingedeeld op plek 1 t/m 13 (dus geen blokken meer).

Nummer 1 van de loting speelt als 1e in het artiestencafé (start 20.30 uur) en een kwartier later in de andere zaal voor de jury etc. Tussendoor zal er nog een pauze zijn. Rond 23.00 uur hebben alle orkesten dan 2x gespeeld en zullen enkele artiesten de tent op zijn kop gaan zetten. Ca. 00.30 uur zal de prijsuitreiking zijn.

De tweede verdieping zal dicht blijven tijden het blèrconcours. Doordat de ene zaal kleiner wordt blijven er nog twee ruimten over op de 1e verdieping. De eerste wordt muziekinstrumentengarderobe en in de tweede krijg je per orkest een plek toegewezen voor je spullen.


Delen via:
| More