Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

20-08-2005 - Blèrconcours 2005

Op zaterdag 19 november 2005 vindt het jaarlijkse Blèrconcours plaats in het Willem II Stadion. De brieven zijn in week 30 verzonden aan alle verenigingen. Daarbij gaat het om de aankondiging van het Blèrconcours, inschrijfformulieren voor deelname etc.

De toegangsprijs voor het Blèrconcours blijft gehandhaafd op € 8 (diegenen die tijdig kaarten aanvragen betalen slechts € 7).

Op deze site van de CST vindt u tevens het gewijzigde reglement van het Blèrconcours. De wijzigingen hebben betrekking op de volgende onderdelen:

- deelnemers hebben de keuze om zich wel of niet in te schrijven voor de Presentatieprijs;

- de Muziekcommissie verzoekt aan verenigingen die deelnemen bestuursleden voor de Publieksprijs en de Presentatieprijs aan te wijzen als jurylid;

- deelnemers leveren zowel de tekst als de muziek vooraf in;

- de vakjury bestaat uit tenminste zeven leden;

- in voorkomende gevallen is het toegestaan om met meer dan 30 personen op het podium te staan tijdens de uitvoering van het lied op het Blèrconcours. Het aantal ‘achteromkaarten’ dat wordt verstrekt aan deelnemers blijft maximaal 30;

- er vindt geen voorloting meer plaats. De officiële loting vindt plaats op ongeveer 19.30 uur, voorafgaand aan het Blèrconcours.

Bron: Tilburgse Carnavalsstichting


Delen via:
| More