Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

17-06-2005 - Nieuw bestuur voor de Carnavalsstichting

Nieuw bestuur voor de Carnavalsstichting

De 61-jarige Gérard Appels was stadsprins in 1996 en 1997 en heeft een notariskantoor in Tilburg. De afgelopen jaren was hij als voorzitter, lid van de commissie protocol en advies. Gérard is voor het derde jaar als voorzitter gekozen. Tim Appels heeft het bestuur na jaren verlaten en Jeroen van Hoof is de nieuweling in het bestuur. Naast het voorzitterschap heeft Gerard Appels de commissie protocol in zijn portefeuille en is hij woordvoerder met de pers en Gemeente.

Dirk Hofland doet nu voor het derde jaar het secretariaat en is ook contactpersoon van de commissie communicatie en de muziekcommissie.

Jeroen van Hoof is de nieuwe penningmeester van de Stichting. Hij heeft deze taak overgenoemen van Joris Duijsters. Hij is dus ook contactpersoon van de commissie Private sponsoring. Jeroen heeft enkele jaren in de Raad van XI gezeten en dus voor de Tilburgse carnavalsvierder geen onbekende.

Ron van Gestel, inmiddels ook al voor het derde jaar bestuurslid, is contactpersoon van de commissies Fondsenwerving en Festiviteiten en de tijdelijke commissie 4 x 11.

Joris Duijsters is gewoon lid van het bestuur dit voor het vierde jaar, doet daarnaast de Optochtcommissie, de commissie Facilitair en is contactpersoon met de horeca.

Jean Pierre vd Meijs blijft vice-voorzitter en behartigt de belangen van de Raad van XI en de Evenementencommissie. Hij is tevens contactpersoon naar Schouwburg en Gemeente. Jean Pierre zit voor het derde jaar in het bestuur.

Jeroen Hermans is aanspreekbaar voor de Feestcommissie, Jeugdzaken en het Kruikenconcert. Hij is voor het tweede jaar bestuurslid.


Delen via:
| More