Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

27-01-2005 - Kruikenconcert uitverkocht

Het Kruikenconcert pakt dit jaar verrassend uit, maar is reeds uitverkocht.

Op donderdag 3 februari vindt in Theaters Tilburg het bekende Kruikenconcert plaats.
Om 20.11uur gaat het “Bal Masque” van start en wordt ontmaskerd wat de organisatie in petto heeft.

Nieuwe invulling
De organisatie van het Kruikenconcert heeft gemeend dit jaar een geheel nieuwe invulling te moeten geven aan dit succesvolle evenement. Een nieuw orkest, onder de naam “Orchestra Mascarade”, vormt de basis voor een sprankelend programma. Het orkest is een samensmelting van professionele musici: strijkers, blazers en een combo van gitaristen, slagwerk en toetsenisten. Het geheel staat onder leiding van de Tilburgse dirigent Marcel Geraeds. Voor het concert-nieuwe-stijl zijn geheel nieuwe arrangementen geschreven door o.a. Jan-Willem Rozenboom en Jasper Staps.

Briljante optredens
Maar ook solistisch pakt de organisatie verrassend uit. Vokaal wordt het concert, onder de naam “Bal Masquée”, opgeluisterd door zeer vermaarde artiesten, zowel in het klassieke, als in het populaire genre. Maar ook instrumentaal zal het publiek getracteerd worden op een aantal briljante optredens. De organisatie houdt de namen van deze solisten nog even geheim. De ontmaskering van deze artiesten vindt plaats tijdens het concert. Vandaar de naam “Bal Masquée”.

Bijzondere muziek
Het programma voert de gasten van dit, inmiddels uitverkochte, concert langs verschillende muziekgenres. Uiteraard ontbreken daarin niet de nodige klasieke arias. Maar het publiek zal zeker ook aangenaam verrast worden door bijzondere muziekkeuzes. Stilzitten zal er ook dit jaar niet bij zijn.

Feest na afloop
Na afloop van het concert kunnen de gasten nog nagenieten onder de muziakle klanken van verschillende carnavalskapellen, maar ook voor de danslustigen zal de Kruikenconcertcommissie voor de nodige sfeermuziek zorgdragen.


Delen via:
| More