Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

22-01-2005 - Stem d.m.v. SMS voor publieksprijs Opstoet

Dit jaar worden bij dn Opstoet 2wee prijzen toegekend door het publiek van dn Opstoet. De Publieksprijs voor Wagens n de Publieksprijs voor Groepen.

Deelnemers stellen de waardering van het publiek zeer op prijs. Zij hechten dan ook veel waarde aan de publieksprijzen.

Deelnemers uit de categorien Stotkr, Stuuperwaoge en Hogkr maken kans op de Publieksprijs voor Wagens. Deelnemers uit de categorien Klocht en Strp maken kans op de Publieksprijs voor Groepen.

Toeschouwers van dn Opstoet bepalen de winnaar van een publieksprijs door te stemmen. De deelnemer die de meeste stemmen ontvangt van het publiek wint de publieksprijs.

De afgelopen jaren brachten toeschouwers hun stem uit door stembiljetten in te vullen. Met deze stemmethode kon slechts een beperkt aantal toeschouwers haar stem uitbrengen. Dit jaar kunnen alle toeschouwers (met een mobiele telefoon) hun stem uitbrengen per SMS!

Wat een toeschouwer moet SMS-sen en naar welk telefoonnummer de SMS verstuurd moet worden, wordt tijdens de optocht duidelijk gemaakt.

Het versturen van een SMS is gratis (buiten het abonnements-/prepaidtarief). Er zijn geen extra kosten verbonden aan het verzenden van een SMS. Verzenders van een SMS krijgen ook geen SMS terug.

Voor beide publieksprijzen mag er voor elke deelnemer n stem uitgebracht worden. Zo kan een toeschouwer dus op meerdere deelnemers stemmen, maar hij kan niet meerdere stemmen uitbrengen op n deelnemer.


Delen via:
| More