Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

21-01-2005 - Collecte tijdens de optocht

Dit jaar zal voor de 2e maal een collecte worden gehouden tijdens d地 Opstoet en voor de 1e keer tijdens de jeugdoptocht. Vorig jaar was de collecte nieuw voor de carnavalsstichting Tilburg en voor de Tilburgse bezoeker van d地 Opstoet en beiden hebben moeten wennen aan dit nieuwe onderdeel.

De carnavalsstichting Tilburg heeft ook dit jaar weer voor de collecte gekozen omdat via deze vorm van financile ondersteuning een bijdrage kan worden geleverd door een breed publiek.

De kosten van d地 Opstoet, en steeds meer ook de kosten van de hele organisatie van het openbaar carnaval in Tilburg blijven stijgen en met de inkomsten van donaties, sponsoring, subsidies, en andere neveninkomsten hoopt het bestuur de begroting ook dit jaar weer dekkend te krijgen.

Een kleine bijdrage in de collectebus door het grote publiek dat tijdens d地 Opstoet en de jeugdoptocht, en ook bij de vele andere openbare evenementen, altijd weer in grote getale aanwezig is kan een extra en welkome financile ondersteuning opleveren.

D地 Opstoet 2005 wordt een groots evenement en de 1e wagen van d地 Opstoet zal een geluidswagen zijn van waaruit een stadsomroeper informatie geeft over de d地 Opstoet en zijn historie. De omroeper zal ook het publiek attenderen op de collecte en vragen om een kleine bijdrage in de vorm van euromunten of kruikenmunten.

De collectanten zullen duidelijk zichtbaar zijn aan hun groen/oranje kruikensjerp en zullen elke vrijgevige kruikezeiker bedanken met een actuele sticker.


Delen via:
| More