Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

12-01-2005 - Nieuwe route Kčnderstoet

De Kènderstoet heeft dit jaar een nieuwe route. De stoet trekt dit jaar als volgt door de binnenstad: Willemsplein, Stadhuisstraat, Schouwburgring, Schoolstraat, Heuvelstraat, Stadhuisplein ( Katterug ), Paleisring, Piusplein, Jul. Van Stolbergstraat, Heuvel.

Op dinsdag 8 februari trekt de Kènderstoet, welke om 13.30 uur start, weer door de binnenstad van Kruikenstad. De Carnavalsstichting Tilburg verwacht dit jaar weer een groot aantal deelnemertjes die meedoen, maar ook vele bezoekers die naar de Kènderstoet komen kijken.

En je kunt nog inschrijven!
Inschrijven?
Grote Troepen en Knotsgrote Troepen kunnen tot 25 januari inschrijven, maar de overige categorieën zoals: eenlingen, minitroepen ( 2 of 3 deelnemers ), kleine troepen ( 4 t/m 7 deelnemers ) kunnen nog inschrijven tot de dag van de Kènderstoet zelf op 8 februari.
Voor inschrijvingen zie: www.kruikenstad.nl of bel naar de secretaris commissie jeugdzaken van Carnavalsstichting Tilburg: 013- 4680191.
Hier zijn natuurlijk geen kosten aan verbonden.
Wij wensen alle deelnemertjes veel succes met de voorbereidingen en als het weer ook nog een beetje mee zit dan zijn wij ervan overtuigd dat het een prachtige Kènderstoet wordt.


Delen via:
| More

Kčnderstoet

Datum
Locatie
Tijden
Algemeen