Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

04-01-2005 - Competitie 'et schonste vurfront'

Het Bestuur van de CST heeft competitie voor `Et schonste vurfront` 2005 officieel gestart.
De afgelopen jaren heeft het bestuur met plezier en genoegen de bijdragen van zovele enthousiaste kroegbazen en carnavalsverenigingen zien groeien. Zowel in kwantiteit als in kwaliteit is de afgelopen jaren al heel wat gepresteerd!

Nieuwe wisselprijs `Et schonste vurfront`
Een prijs die zo populair dreigt te worden verdient een unieke wisselprijs. Die is via de commissie Facilitair in samenwerking met de commissie Protocol ontwikkeld en wederom bij de bekende CST beeldenmaker gemaakt.

Schrijf je dus NU in!
De competitie is geopend en als jullie gevel het predikaat ‘Et schonste vurfront’ 2005 wil verdienen dan is een simpele aanmelding de eerste stap.

Zoals ieder jaar geldt ook nu weer: Ook niet aangemelde CV’s en kroegen kunnen de prijs winnen, maar je officieel aanmelden zorgt er in ieder geval voor dat je niet vergeten zult worden.
Het Bestuur van de CST bepaalt, rondkijkend voorafgaand aan en tijdens de carnavalsdagen welke kroeg/CV het predikaat Et schonste vurfront ' verdient.
Gekeken wordt naar budget/grootte van de CV/kroeg, originaliteit, gebruik van materialen en kleuren, motto, etc.
Op Carnavalsdinsdagavond, voor ‘Ut Sebiet’, reikt het Bestuur de wisseltrofee uit samen met een geldprijs als bijdrage in de gemaakte kosten. Daarnaast krijgt jullie gevel een prominente plek samen met een tekstuele bijdrage op de website van de CST t/m het volgende carnavalsjaar!

Oud-winnaars ‘Et schonste vurfront’:
Watertoren/TWM’erkus
Uilennest/CV De Kerkuilen
Café Bolle
Café du Taverne/CV de Taverneplekkers
Feesterij Riddershof/CV De Lijntrekkers
Café Uit/CV de Schèèl Preeje
Café de Frater/CV De Vattebieren

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: info@carnavalsstichtingtilburg.nl


Delen via:
| More