Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

24-01-2004 - Competitie Mooiste Gevel 2004

Inmiddels is de competitie gestart voor de Mooiste Gevel van het Carnaval 2004! Wederom aan alle kroegboazen, besturen en hun bouwers en techneuten van de aangesloten verenigingen het verzoek werk te maken van hun Gevel. Onder het alleszeggende motto “Mokt degget goed mokt” kan het niet anders, dan een groot succes worden.

De Ereprijs Gevelversiering mag zich sinds jaren al een steeds stijgende belangstelling toerekenen. Niet alleen door de steeds zwaardere competitie is het des te mooier deze prestigieuze prijs te pakken, ook de geldprijs van € 250 draagt bij om er iets moois van te maken. Daarnaast komt het Bestuur van de CST op Dinsdag persoonlijk de prijs uitrijken aan de winnaar én… wint men ook nog eens 1 vol jaar “expositieruimte” op de website van de Carnavalsstichting Tilburg.

Wat moet je doen voor de Gevel 2004?
Nou, aan de slag! Bouwtekeningetje. Veel nieuwe ideeën en materialen. Om je heen kijken er inspiratie opdoen. En meldt je aan! Via timappels@home.nl weet in ieder geval het bestuur dat je mee wilt doen, ofschoon het Bestuur tijdens de carnavalsdagen ook flink rond zal kijken. Aanmelden is dus niet verplicht maar het helpt wel.
Succes met de voorbereidingen voor Uw Gevel!

Bestuur CST


Delen via:
| More