Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

07-11-2003 - Presentatie stadsprins van Kruikenstad

Aanstaande dinsdag 11 november wordt de stadsprins voor het nieuwe carnavalsjaar 2003-2004 in Kruikenstad gepresenteerd. In het voorprogramma kunt u rekenen op zang, dans en orkesten van eigen bodem. Tilburgse artiesten, waaronder Guus Meeuwis, treden op in “Radio 11-11 FM”. Naast de prins zullen ook zijn adjudant, Raad van XI en Lijfwacht bekend worden gemaakt.

Zullen de Kruikenzeikers het komend carnaval wederom worden voorgegaan door Prins Jan-Paul d’n Irste of zal een ander het hoge ambt dit jaar gaan bekleden? Aanstaande dinsdag d’n elfde van d’n elfde zullen we het weten. De Hoogheid van Kruikenstad wordt in de Tilburgse schouwburg op ludieke “zwart-witte” wijze gepresenteerd. Ook zijn adjudant, leden van de Raad van XI en de Lijfwacht worden bekend gemaakt. De presentatie wordt voorafgegaan door een muzikaal programma. Tilburgse artiesten zullen met Tilburgse teksten voor u zingen en optreden in deze éénmalige uitzending van “Radio 11-11 FM”! Ook Guus Meeuwis zal van de partij zijn!

Na afloop van het zaalprogramma bent u, eveneens in de schouwburg, van harte welkom op het grote elf elf feest, waarop u alvast, samen met de Hoogheid, zijn gevolg, verenigingen en overige carnavalsvierders een stevig voorproefje kunt nemen op het komend carnaval. En dat alles onder het vanzelfsprekende motto “Mòkt dèget goed mòkt”!

Het programma, dat wordt georganiseerd door de Carnavalsstichting Tilburg, begint om 20.11 uur. De grote zaal van de schouwburg is open vanaf 19.30 uur. Kaarten voor deze avond kosten 8,50 euro per stuk en zijn te verkrijgen op 10 en 11 november vanaf 16.00 uur in café Vagant in de Stadhuisstraat.


Delen via:
| More