Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

25-09-2003 - Verandering Kruikenconcert

Het Kruikenconcert vindt dit jaar voor de 22e keer plaats in de vorm van n concert, met een extra feestelijk programma in het kader van het carnavaleske lustrum. Ondanks de in het verleden zeer succesvol gebleken gezamenlijke organisatie door de Carnavalsstichting Tilburg n Carnavalsvereniging De Flepsteppers, eindigt de samenwerking.

Het Kruikenconcert, dat elk jaar op donderdag voorafgaand aan carnaval plaatsvindt, geniet vanaf de eerste editie, zon tweentwintig jaar geleden, een overweldigende belangstelling.
In de aanloop naar het carnavaleske lustrum in 2004, is de organisatie druk doende de gasten van dit evenement een bruisend en feestelijk programma te gaan bieden, waarbij ng meer op kwaliteit wordt gelet. Muzikale hoogtepunten uit de afgelopen 22 jaar zullen de basis vormen voor een fantastisch concert.

Ondanks de steeds toenemende vraag naar kaarten is het niet meer mogelijk een dubbelconcert te organiseren. De gebruikersvergunning in de Schouwburg beperkt het aantal personen dat gedurende dit evenement in het gebouw mag zijn drastisch. Dat betekent dat er n concert plaatsvindt, volgens aloude traditie.

Het Kruikenconcert is in de afgelopen jaren tot stand gekomen door de geweldige samenwerking met Carnavalsvereniging De Flepsteppers. Zonder hun inzet vanaf het eerste uur zou het concert nooit de allure hebben gekregen die het inmiddels verworven heeft.

Het concert is in de afgelopen jaren meer en meer een netwerk-platform geworden voor de sponsors van het openbaar carnaval in Tilburg. Een groot aantal kaarten voor dit concert is dan ook bestemd voor deze gasten van de Carnavalsstichting Tilburg.

Een ontwikkeling die echter niet aansluit bij de doelstellingen van Carnavalsvereniging de Flepsteppers. Daarom is in goed overleg en in goede verstandhouding de samenwerking beindigd.

(Bron: Carnavalsstichting Tilburg)


Delen via:
| More