Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

08-08-2003 - Officieel bericht CST Blerconcours

Hieronder de offiele berichtgeving van de Carnavalsstichting Tilburg over het Blerconcours 2003 in het Willem II stadion:

Aan de Kapellen en Verenigingen van Kruikenstad,

Na overleg met diverse partijen zijn wij als Muziekcommissie, mede door de thuiswedstrijden van Willem II en het niet beschikbaar zijn van de Stadssporthal, tot het besluit gekomen het Blèrconcours 2003-2004 te houden in het restaurant van het Willem-II stadion en wel op zaterdag 13 december 2003.
Deze nieuwe locatie biedt de deelnemers opnieuw de mogelijkheid om, net als in de beginjaren, tweemaal op te treden.

Het concours gaat zich afspelen op de 1e verdieping in de zalen Noord (Korvel), waar tevens de jurering zal plaatsvinden, en Zuid (Goirle).
Op de 2e verdieping kunnen de deelnemers zich warm spelen en de laatste details doornemen.

De twee podia zijn elk ongeveer 40 vierkante meter; de beschikbare hoogte is 2,80 meter (gemeten vanaf het podium).
Ten opzichte van de stadssporthal dient de presentatie dus op een wat bescheidener schaal plaats te vinden. Echter in onze overtuiging schuilt er in de deelnemers zoveel creatief vermogen dat dit een succesvolle act niet in de weg zal staan.
Het is de bedoeling de deelnemende kapellen/verenigingen ruim van te voren in de gelegenheid te stellen de locatie te bezichtigen. Over de exacte datum wordt u nog geïnformeerd.

Als slagroom op het toetje kunnen wij nog meedelen dat ALLE liedjes op de CD zullen verschijnen (de 1e zes, inclusief de winnaar van de publieksprijs, duiken de studio in; van de overige liedjes wordt de live-registratie vastgelegd).

Wij als Muziekcommissie zien deze overgang met veel vertrouwen tegemoet. Wij gaan er van uit dat we met jullie inbreng er wederom een als vanouds spetterende avond van maken.

Met een muzikale groet,
Ronald van der laan
Voorzitter Muziekcommissie Carnavalstichting Tilburg.


Delen via:
| More

Blerconcours

Datum
Locatie
Tijden