Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Cafe Extase

Cafe Extase

Adres

Bedrijfsleider
Adres
E-mail
Website

Over Cafe Extase

Als er iets bepalend is voor café Extase, dan is het wel het karakter en de sfeer van de kroeg. Een karakter dat het in meer dan zeventig jaar heeft opgebouwd en misschien nog het best beschreven kan worden als eigenzinnig en divers. En de sfeer waar iedereen welkom is en geaccepteerd wordt. Extase biedt een gevarieerd scala aan muziek en gaat daarin haar eigen weg. Zonder daarin aan gezelligheid of verrassing in te boeten. George Baker, Fatboy Slim, Muse, Fatboy Slim of Marilyn Manson, allen zijn mogelijk in café Extase.

In muziek- en danscafé Extase heeft iedere avond zijn eigen gezicht. Dit variëert van Eighties & ninetiesavond op woensdag tot Stapavond op donderdag en progressieve rock, pop en dance in het weekend. Wat dit verder precies inhoudt, kun je lezen in het weekoverzicht, waarin dag na dag staat vermeld. De ongedwongen inrichting, het gevarieerde publiek en de uitgesproken mensen die er werken, maken het café. Een gezellige kroeg waar duidelijk een band is tussen publiek en personeel. En waar je kan dansen in de zaal, danwel praten of even bijkomen in het café (gedeelte).

Behalve voor uitgaan, biedt Extase ook prima ruimte voor een feest. Themafeesten, verenigingenfeesten, personeelsfeesten, noem het maar en het kan gevierd worden. Dus wil je een feest geven, dan kun je hierover altijd bellen of mailen naar Extase

Links

facebook
twitterTwitter
youtube
rss

Evenementen