Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

CD Presentatie Clown Bassie & Veul Gère - CD Presentatie Clown Bassie & Veul Gère

LocatieCafé Brandpunt
Tijd20.30 -

30 November is het zover: de CD-Presentatie van de nieuwe carnavals-single van Veul Gère dit jaar samen met niemand minder dan CLOWN BASSIE! Het belooft een groot feest te worden met gastoptredens van Jeroen van Zelst en uiteraard is Peter Smulders ook van de partij!

Kaarten zijn te koop via de Facebook-pagina van Veul Gère, op www.veulgere.nl en natuurlijk ook via de leden van Veul Gère. Ben er snel bij bij op = op!

Vereniging

Contact
E-mail
Website

Clown Bassie en Veul Gere - Onze auto rijdt op alcohol 30-11-2012 - Clown Bassie en Veul Gere - Onze auto rijdt op alcohol

Veul Gère heeft dit jaar een nieuwe Carnavals-single in petto die is opgenomen samen met niemand minder dan Clown Bassie! Bassie is een absolute jeugdheld van Veul Gère en het geluk wilde dat hij het wel zag zitten om eens iets geks te doen. Zodoende hebben ze in oktober een single én videoclip opgenomen welke vanavond wordt gepresenteerd, vanaf 20.30 uur in Café Brandpunt. De CD-presentatie belooft één groot feest te worden met onder andere optredens van Jeroen van Zelst en uiteraard ontbreekt Peter Smulders niet op een feestje.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.