Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Kruikenstad in Koor - Kruikenstad in Koor

Locatie
Tijd -

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Kruikenstad in Koor 8-2-2013 - Kruikenstad in Koor

Kruikenstad in Koor (KIK) is hét evenement voor de zingende carnavalsvierder. Op maandagavond 11 februari 2013 trekt heel Kruikenstad naar de Heuvel om vanaf 20:00 uur een groots en gezamenlijk carnavalsconcert te beleven. Tijdens dit evenement speelt een speciaal voor de gelegenheid samengesteld “Kruikenstad in Koor Harmonieorkest” bekende Nederlandse liedjes. Als gast artiesten staan Arie Ribbens en Mike en Colin op de planning. Rogier van de Ven neemt de presentatie van de avond voor zijn rekening en Jurgen Jonkers en Rogier van Bossum zullen samen met alle bezoekers ongeveer 30 nummers voor hun rekening nemen.

Zingt u graag in “koor”, geniet u van carnavaleske samenzang? Dan is Kruikenstad in Koor hét evenement voor u!

Alle songteksten van Kruikenstad in Koor staan ook dit jaar weer in een speciale editie van De Uitloper die in alle horecagelegenheden in Kruikenstad ligt en er worden een kleine 1000 exemplaren van deze speciale Uitloper uitgereikt tijdens Kruikenstad in Koor. Daarnaast hangen er grote schermen waarop de tekst van de voorzangers te zien is. Zo hoeft niemand zich dus zorgen te maken over het niet kennen van de tekst!

Locatie: Heuvel
Aanvangstijd: 20.15 uur – 22.30 uur
Toegang: Gratis

Kruikenstad in Koor App 3-2-2013 - Kruikenstad in Koor App

Kruikenstad in koor is hét evenement voor de zingende carnavalsvierder.

Op maandagavond 11 februari trekt heel Kruikenstad naar de Heuvel om vanaf 20:00uur een groots en gezamenlijk carnavalsconcert te kunnen beleven.

U wordt deze avond begeleid door het "Kruikenstad in Koor Harmonieorkest". Dit orkest, speciaal voor deze gelegenheid geformeerd uit 40 topmuzikanten, neemt u mee op een muzikale reis langs vele bekende carnavalsnummers.

Commissie Festiviteiten

KIK 2013 | Kruikenstad in Koor, Carnaval in Tilburg

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.