Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Tjeuke Fist - Tjeuke Fist

Locatie013
Tijd13:00 -

Carnavalsmaandag 20 februari is het groot feest voor de kleinsten. Tjeuke en zijn vriendjes vieren dan het Tjeukefist en willen alle kleine Kruiken en Kruikinnen uitnodigen op dit feestelijke evenement.

Vereniging

Contact
Carnavalsstichting Tilburg

Tjeukefist 2012 31-1-2012 - Tjeukefist 2012

Carnavalsmaandag 20 februari is het groot feest voor de kleinsten onder ons. Tjeuke en zijn vriendjes vieren dan het Tjeukefist en willen alle kleine Kruiken en Kruikinnen uitnodigen op dit feestelijke evenement.

Natuurlijk gaan we dansen, hossen, springen en zingen op carnavalsmuziek, maar dit jaar is er ook nog iets heel speciaals. Tjeuke heeft niemand minder dan Keet! uitgenodigd om op te treden. Keet! is bekend van de nummers Big Splash en Superkeet! en is dagelijks te zien op tv bij Telekids.

Het eerste Tjeukefist bleek vorig jaar een daverend succes met zo’n 1300 kleine Kruiken en Kruikinnen in een feestende zaal. Daarom kun je nu al kaarten kopen via 013. http://www.013.nl/event/3943_tjeukefist

De kosten zijn 3,00 euro behalve voor baby's, die hossen gratis. Aan de kassa is een kaartje 4,50 euro. Tjeuke mag maximaal 1500 vriendjes en ouders binnenlaten dus wees snel en bestel een kaartje want vol is helaas vol.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.