Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

CD Presentatie Peter Smulders & Veul Gère! - CD Presentatie Peter Smulders & Veul Gère!

LocatieCafé Brandpunt
Tijd20.30 - 01.00

Dè zit wel SNOR!

Peter Smulders & carnavalsvereniging Veul Gère uit Tilburg staan aan de vooravond van een nieuw succesvol carnavalsjaar. Na bekroonde hits over kroegentochten en doedelzakken is het nu de snor die succes moet gaan brengen, maar dat zit volgens de mannen wel snor.

Vroeger was de snor een veel geziene versiering van de bovenlip in Nederland, echter draagt tegenwoordig bijna niemand meer een snor. Deze ontwikkeling baart de heren van Veul Gère ernstige zorgen. Daarom besloten zij samen met Peter Smulders een carnavalsnummer op te nemen als ode aan de snor. Een snor dwingt respect af, het is niet voor niets dat er zo veel succesvolle mannen een snor droegen of dragen, kijk maar naar Ruud Gullit, Johan Derksen, Hulk Hogan, Dr. Phil, Ron Jeremy, Zorro, Einstein en Freddy Mercury.

11 December aanstaande zal de nieuwe single: Dè zit wel SNOR! op spectaculaire wijze worden gepresenteerd in Café Brandpunt te Tilburg. Naast Peter Smulders & Veul Gère zijn er gastoptredens van Johan Vlemmix, Zanger Fons (Viva Casablanca), Eddy Rossa & de Inprikkers en een surprise act. Kaarten zijn in de voorverkoop kosten 7 euro (incl gratis single!). Deze zijn te bestellen door te mailen naar alaaf@veulgere.nl of te koop bij Café Brandpunt (Piusplein 7, Tilburg). Op de avond zelf kan men kaarten aan de deur kopen voor 8 euro. Aanvang programma: 20.30.

Speciaal voor carnavalsverenigingen kosten kaarten E5,- (incl gratis single!). Meld aan via alaaf@veulgere.nl

Vereniging

Contact
E-mail
Website

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.