Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Zumme Zinge?! - Zumme Zinge?!

Locatiepoptempel 013
Tijd -

Op vrijdag 13 januari 2017 zal de eerste editie van het nieuwe evenement "Zumme Zinge?!" in de Tilburgse poptempel 013 plaatsvinden. Iedereen die wil, mag die avond zijn/haar/hun lied ten gehore brengen en meedingen naar de titel: KRUIKENKRAKER VAN HET JAAR!

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Carnavalsstichting Tilburg vervangt Blerconcours voor nieuw muziekevenement 29-11-2016 - Carnavalsstichting Tilburg vervangt Blerconcours voor nieuw muziekevenement

Het nieuwe evenement is de opvolger van het Blèrconcours. De Carnavalsstichting Tilburg besloot het liedjesevenement te vervangen voor een eigentijdse variant vanwege de teruglopende belangstelling voor het Blèrconcours.

De eerste editie van Zumme Zinge?! vindt plaats op vrijdag 13 januari 2017 om 20.00 uur in de Jupilerzaal van de 013 in Tilburg. Een vakjury en publieksjury beoordelen de nieuwe carnavalsliedjes van artiesten, verenigingen, orkesten en kappelen.

Soepelere regels
Nieuw is dat ook deelnemers van buiten Kruikenstad zich kunnen inschrijven. Soepelere regels zorgen voor een breder podium in de zoektocht naar de "Kruikenkraker van het Jaar".

Bron: Brabants Dagblad

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.