Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Irste Kruikenconcert - Irste Kruikenconcert

LocatieTheaters Tilburg
Tijd20.11 -

Een inmiddels niet meer weg te denken evenement in Kruikenstad. Klassiek meets carnaval meets popmuziek. Het Kruikenconcert heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een evenement waar vele prominente BN'ers als Guus Meeuwis, Marco Borsato, Nick en Simon, Frans Bouwer en vele anderen een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten op Kruikenstad. 

Daarnaast is het Kruikenconcert zeker de laatste jaren een evenement geworden waar vele lokale artiesten die Kruikenstad rijk is acte de présence gaven. Wees er snel bij om kaarten te bestellen via aanmelding voor de loting, want het Kruikenconcert is de afgelopen jaren steevast snel uitverkocht, dus ben er snel bij. Over de loting zult u als belangstellende Dokmardeur te zijner tijd op de hoogte gebracht worden door de Kruikenconcert commissie.

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Kruikenconcert - Vier seizoenen 25-2-2014 - Kruikenconcert - Vier seizoenen

Een inmiddels niet meer weg te denken evenement in Kruikenstad. Klassiek meets carnaval meets popmuziek. Het Kruikenconcert heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een evenement waar vele prominente BN’ers als Guus Meeuwis, Marco Borsato, Nick en Simon, Frans Bauer en vele anderen een onuitwisbare indruk hebben achtergelaten op Kruikenstad.

Lokale artiesten
Daarnaast is het Kruikenconcert zeker de laatste jaren een evenement geworden waar vele lokale artiesten die Kruikenstad rijk is acte de présence gaven. Veel stoelen tijdens het Twidde Kruikenconcert zijn gereserveerd voor de sponsoren van de Carnavalsstichting Tilburg die wij hiermee willen bedanken voor het mede mogelijk maken van Carnaval in Kruikenstad.

Verkoop Kaarten Kruikenconcert 20-11-2013 - Verkoop Kaarten Kruikenconcert

Lente, Zomer, Herfst en Winter: Antonio Vivaldi bejubelde al honderden jaren geleden de pracht van de vier seizoenen. Maar de Kruikenconcertcommissie vond nog veel meer kleurrijke aubades om de jaargetijden te bezingen. En zoals u gewend bent gebeurt dat op indrukwekkende wijze. Graag nodigen wij u uit om samen met ons kleur te geven aan de Vier Seizoenen!

Op woensdag 26 februari 2014, aanvang 20.11 uur, tijdens het 32ste kruikenconcert in de grote zaal van theaters tilburg. Ons eigen kruikenconcertorkest belooft weer te zorgen voor een schitterende avond vol verrassende muziek.

De Kruikenconcertcommissie Van Carnavalsstichting Tilburg

Langs deze weg wordt u in de gelegenheid gesteld om het Kruikenconcert te bezoeken. U kunt MAXIMAAL 2 kaarten bestellen voor de voorstelling van: WOENSDAG 26 FEBRUARI 2014

Om zoveel mogelijk Dokmardeurs in de gelegenheid te stellen om het Kruikenconcert te bezoeken kunt u MAXIMAAL 2 kaarten bestellen. De kaarten kosten € 33,00 per stuk. U kunt uw kaarten alleen bestellen via de website van de Carnavalsstichting Tilburg vanaf woensdag 20 november 12.00 uur. Het adres is www.kruikenstad.nl/kruikenconcert De kaarten worden toegekend op volgorde van binnenkomst vanaf genoemde datum en tijdstip. 

Wees er snel bij, want op = op!

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.