Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com

Proefblaoze - Proefblaoze

LocatieBinnenstad Tilburg
Tijd13.00 - 17.00

Op zaterdag 22 februari zal de muziekcommissie van de Carnavalsstichting alle kapellen weer oproepen om Kruikenstad alvast in de stemming te brengen voor het mooiste feest van het jaar wat precies een week later in alle hevigheid losbarst.

Na een gezamenlijke opening op het Piusplein zullen de bands zich over de stad verspreiden en heel Tilburg laten horen hoe carnaval gaat klinken. Een echte opwarmer met mooie muziek, veel gezelligheid en een glimlach op ieders gezicht. Niet alleen van de carnavalsvierders, maar het gehele winkelend publiek geniet elk jaar zichtbaar met volle teugen. Aan het einde van de middag komen alle kapellen weer samen om gezamenlijk de dag af te sluiten.

Vereniging

Contact
Algemeen
Carnavalsstichting Tilburg

Proefblaoze 19-2-2014 - Proefblaoze

Aanstaande zaterdag wordt het Proefblaoze gehouden in de Tilburgse binnenstad. De groen-oranje carnavalskoorts begint nu toch echt toe te slaan. Zaterdag wordt deze nog wat aangewakkerd als in de binnenstad de carnavalskapellen van Kruikenstad zich opwarmen voor carnaval en het winkelend publiek trakteren op carnavalsmuziek.

De vele kapellen die Kruikenstad rijk is, zijn al wekenlang aan het repeteren om er tijdens carnaval weer een fantastisch feest van te maken. Als u niet kunt wachten en alvast sfeer wilt proeven, is zatedagmiddag vanaf 13.00 uur hiervoor het ideale moment! De opening van het Proef blaoze zal op een spectaculaire manier gebeuren. Alle deelnemende orkesten spelen samen het Tilburgs volkslied op het Piusplein. Daarna verspreiden de kapellen zich over de verschillende pleinen van de binnenstad: Piusplein, Pieter Vreedeplein, de Korte Heuvel, de Heuvel en de Stadhuisstraat. Aan het einde van de middag, rond 17.00 uur zullen alle kapellen deze editie van het Proefblaoze gezamenlijk aflsuiten met een spetterend optreden op het Piusplein.

Evenementen kalender Carnavalskalender

Voor meer evenementen uit de Carnavalskalender van kruikenstad kun je kijken op de
Evenementen agenda Kruikenstad.