Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com
Pagina: 1 ... 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 ... 51

Bericht van FIESTA SERVESSA op 27-11-2002 - 13:16
FIESTAVAL’2003


Zaterdag 11 januari 2003
Partycentrum De Riddershoeve
Berkel Enschot
Aanvang :20:00 uur
Entree : Gratis

Het feest der feesten !!!
m.m.v. vele orkesten

DE NOTENKRAKERS (zevenbergen), STADSE BLAOZERS (willemstad),DE BRULKIKKERS (utrecht), HARRIEINDEWARRIE (BE), FIËSTA SERVESSA (BE), SORRY (oisterwijk), DE MEIKEVERS (breda) DE KROMME NOTEN (kaatsheuvel), BEND BEKEND (drunen), DE BLOOPERS (dordrecht), ZUMA (tilburg), BENTZAT (breda), DE VIPKUS (TILBURG), DE PINTVATTERS (den bosch), DE BLAOSPEPKES (drunen), DE BULLEKUS (BE), DE KLIPPELEATERS (nuenen), BOURGONDISCH BRA(S)S COMFORT (eindhoven), SO WHAT (tilburg)
en special guests LOSBANDIG

BE THERE !!! VERY GEZELLIG !!!

TOT ZIENS OP FIESTAVAL 2003
FIESTA SERVESSA - THE HAPPY SIDE OF LIFE http://www.fiestaservessa.tk/ email : fiestaservessa@tref.nl

Bericht van Frank op 27-11-2002 - 12:44
Om even te reageren op Dave: Dit is de zin waar deze site mee begint: Kruikenstad.com is de carnavalspagina van Tilburg. Hier kunt u alles vinden over het Tilburgse carnaval.
Dus kom nou niet aanzetten met dat je dan zelf foto's had moeten maken. Deze site zou het tilburgse carnaval moeten promoten zet er dan ook wat meer foto's op van de winnaars van het blerconcours. Dat wilde ik ff kwijt.
En Zuutjes Aon (met pa en ma en zus) hartelijk gefeliciteerd met de behaalde overwinning.
Bericht van Dave op 27-11-2002 - 10:49
Waar kunnen mensen zich druk om maken zeg. Waarom maak je zelf geen foto's als je die zo graag wilt hebben?

Omroep brabant geeft inderdaad weinig om de winnaar. Het is TV dus ze zoeken stukjes eruit die leuk zijn voor TV. Had ik je ook wel kunnen vertellen.
Bericht van Joost op 26-11-2002 - 22:32
Ook ik had foto's van het optreden van de winnaar verwacht. Dit had makkelijk gekund, omdat deze na de prijsuitreiking hun nummer nogmaals ten gehore brachten. Ook ben ik diep teleurgesteld in Omroep Brabant die alleen maar oog hadden voor de Fenpruuvers maar het winnende lied niet eens (deels) lieten horen. En dat organiseert dan het Knotskrakerfestival !
Bericht van Peter van Doren op 26-11-2002 - 16:34
Vereniging
Website
Via deze weg wil ik al het aanwezige publiek tijdens het blerconcours bedanken voor het geweldige feest tijdens mijn optreden ! (net voor de prijsuitreiking) Gewoon super ! Net als vorig jaar was het erg leuk om te doen ! Leuke optredens tijdens zo´n blerconcours: daar doe je het toch voor !! Alleen jammer dat er in het fotoboek op deze site weinig van te zien is, alsmede foto´s van de winnaars ! Iedereen veel succes met de voorbereidingen voor carnaval 2003 en wellicht tot ziens !! PS. Bezoek ook mijn website ! Muzikale groeten !
Bericht van Dave op 26-11-2002 - 14:00
Gelukkig ben ik niet de enige die het naar zijn zin heeft gehad. Iedereen jaar krijg je weer hetzelfde gezeik achteraf. Sta er dus niet meer van te kijken. Misschien een idee voor al die mensen om naar de vergadering te gaan van de Carnavalsstichting en meld je vrijwillig aan om het volgend jaar te veranderen in samenwerking hem hen.

De foto's van het blerconcours vind ik echter goed. We hebben het samen tot een feest gemaakt en niet alleen de winnaar. Wat voor foto's verwacht je?

http://www.kruikenstad.com/includes/fotoboek/blerconcours2002/pict0272.jpg

Toch een pluim voor de makers dat ze alles er toch op hebben gezet. Zonder deze site waren er geen foto's.
Bericht van leon op 26-11-2002 - 11:15
Beste mensen, wat lindy en lian betreft ben ik helemaal met die mensen eens. Wat saskia betreft kan ik me best indenken dat de schouwburg een optie is, alleen dan kunnen er maar 400 mensen binnen ivm veiligheid.en de schouwburg is gezien de financie een te dure locatie. Wat ander mensen over het concours zeggen ben ik het met JASPER eens het is altijd wat als iemand niet op de cd staat dan is niets goed maar staan ze er wel op dan is de STICHTING en JURY de bovenste beste. Wat die KEVIN betreft was het jammer ik ken wel iemand die een half uur voor niets komt zingen en het een stuk beterkan n.l. BART VAN LOON.maar mensen reageer ook eens als je op de cd staat BEN JE DAN OOK ZO NEGATIEF OVER DE STICHTING????????. Ik denk het niet ik zou zeggen reageren maar.

groeten van een muzikant die het naar zijn zin heeft gehad.
Bericht van Jasper op 26-11-2002 - 10:55
Hierbij wil ik reageren op al die mensen die, zoals elk jaar weer opnieuw, alleen maar lopen te klagen over het Blèrconcours. Ik snap best dat het tegenvalt als je laag eindigt, maar je laat je wel van je kinderachtigste kant zien als je daar alleen maar anderen de schuld van geeft. Blijkbaar was je nummer niet goed genoeg, in ieder geval niet beter dan de nummers de boven je geëindigd zijn. Laten we niet vergeten dat het Blèrconcours en Carnaval vooral bedoeld zijn om er gezellig met zijn allen een groot feest van te maken.

De orkesten en verenigingen die dit jaar niet zo hoog geëindigd zijn op het Blèrconcours wil ik alvast veel succes wensen voor volgend jaar, misschien lukt het dan wel. Verder wens ik iedereen vooral veel plezier en gezelligheid toe voor de komende carnaval.
Bericht van SASKIA op 25-11-2002 - 15:50
HALLO IK WIL OOK FF REAGEREN OP HET VORIGE BERICHTJE OVER HET BLERCONCOURS.
ZE MOETEN HET ANDERS GAAN REGELEN EN OP EEN ANDERE LOKATIEBV WEER IN DE SCHOUWBURG DAN KOMEN ER IN IEDER GEVAL MEER MENSEN KIJKEN EN MISSCHIEN DAT ER WEER MEER ORKESTEN MEE GAAN DOEN SCHOUWBURG IS WEL KLEINER MAAR WAS ALTIJD VEEL GEZELLIGER
Bericht van Michael Coolen op 25-11-2002 - 15:32
Vereniging
Website
En jawel afgelopen zaterdag 23-11 was het dan weer zover. na maanden lang repeteren was het blèrconcours aangebroken. Helaas hadden wij wel een goednummer en een goede zanger dus was het geen blèren en viola tegen alle verwachtingen in 12de
voor iedereen wie de sarcastische toon in de opening is ontgaan het was weer eens zwaar klote zelfs de mensen in de zaal waren het er niet mee eens zoals zelfs in ons gastenboek te lezen valt. En ondanks dat meedoen belangrijker is als winnen is dit helemaal niet grappig meer. De stichting zal in mijn inzicht toch eens de definitie vak jury in de dikke van dalen moeten gaan opzoeken en deze groep mensen op straat zetten en vervangen voor een jury die wel verstand heeft van muziek. Ik ga hier niet mee beweren dat de frutbloazen 1ste hadden moeten worden want dat is niet zo maar 12de noway.
Dus wil de carnaval stichting van Tilburg nog bands overhouden op het blèrconcours vooral zo doorgaan zou ik zeggen dan heb je straks nog maar 5 bands over en kun je het zonder jury af. Scheelt weer een hoop in kosten.
en om te bewijzen dat niet alles slecht was sjesus wat kon die dikke zanger improviseren zeg klasse gewoon (sjonge jonge)
Pagina: 1 ... 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 - 49 ... 51