Inloggen Kruikenstad.com Registreren Kruikenstad.com
Pagina: 1 ... 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 ... 51

Bericht van Marleen op 14-12-2002 - 10:09
Vereniging
Website
Beste webmaster,

Ik denk dat het tijd is dat er eens een compliment weggegeven wordt aan jullie. er zijn weinig sites die zo up to date zijn als kruikenstad.com
Wij houden onze website ook helemaal zelf bij en ik weet dat er gewoon mega veel tijd in gaat zitten.
Dus bij deze de complimeneten voor de site.

Marleen namens Muziekkapel De Möllukus
Bericht van Joost Robben op 04-12-2002 - 19:33
Beste webmasters,
Ik denk dat het werk en de tijd aan een dergelijke site wat onderschat wordt door menige bezoeker van deze site. Daarom begrijp ik de kritiek op de enige echte kruikensite, gemaakt door enkele pure vrijwilligers / hobbyisten, niet. Voor degenen die andere foto's willen zien: stuur je zelfgemaakte foto's aan kruikenstad.com: daar is een fotoboek en kun je al je foto's laten plaatsen.
Overigens: ik ben het volkomen eens met Bram dat discussies in het forum thuishoren en niet hier in het gastenboek.
Bericht van Prins Vinnie D'n Irste op 04-12-2002 - 13:25
Vereniging
Website
Vur alle dùùdelèkhèt: mèn vùrrige berichtje sloeg nètuurlèk op ut fèèt dè d'r allenig mar fotookes van d'n cd-opnaome van Kaaj Gaof opstaon!!! Nog unne kir: Halleeeeeeeeeee
Bericht van Prins Vinnie D'n Irste op 04-12-2002 - 13:21
Vereniging
Website
Jèh, dees sijt is dus wel dùùdelèk allenig vur Kaaj Gaof! Kèk, mèn maok ut nie ùùt dè dè bendje dur zo vaok opstao, mar gift dan ok un bietje aondacht aon d'n rest! Meej fènne groet, dè wil zegge: Halleeeeeeeee!!! Prins Vinnie D'n Irste!
Bericht van Lindy op 30-11-2002 - 23:08
Website
Deze is aan DAVE, wat voor foto's ik verwacht?! Nou wat dacht je van die foto in het Brabants Dagblad. Dat was tenminste een fatsoenlijke foto. Ik verwacht echt niet dat heel de site met Zuutjes Aon volstaat, maar 1 foto van de act zou toch niet misstaan.
Verder kan het Blèrconcours niet op een andere locatie gegeven worden, al helemaal niet in de schouwburg, want dat wil de schouwburg zelf niet.
Tot slot wil ik de Bakfietsbend complimenteren met hun fantastisch optreden op het Blèrconcours. Zulke jonge getalenteerde mensen.
Bericht van luc van de camp op 30-11-2002 - 12:01
hoi mensen .
wie heeft er foto`s van de bakfietsbend gemaakt op het blèrconcours??
en wie zou ze naar de bakfietsbend willen mailen.

alvast bedank
groetjes bakfietsbend
Bericht van luc van de camp op 30-11-2002 - 11:57
hallo mensen morgen zijn de bakfiets muziekpieten weer in tilburg op het winkelcentrum wagnerplein in tilburg noord.
kom alle maal een kijkje nemen .

groetjes de muziek pieten.
Bericht van Bram op 28-11-2002 - 00:37
Website
Als je een discussie op wil starten moet je op het forum zijn. De mensen van kruikenstad.com doen geweldig werk. Deze pagina wordt meer bezocht dan de pagina van de stichting zelf en heb je vragen over carnaval, kapellen of zelfs internet dan kun je altijd bij hun terecht. Dus gebruik dit gastenboek waar het voor bedoeld is!!
ps.joost,zie jij zoveel promotie voor kaaj gaaaf. Ook jij kunt je aanmelden en je eigen kapel promoten.
Bericht van Hans op 27-11-2002 - 23:43
Waar kunnen diverse mensen zich druk over maken. Nu hebben we eindelijk een pagina over het Tilburgse carnaval en nu begint men daar weer op af te geven, degene die achter deze pagina alles regelen zijn zelf mensen die carnaval vieren en die zelf ook opgetreden hebben op het blerconcours ze hebben dure camera's aangeschaft maar ze zijn geen beroeps fotografen die overal bij mogen en de hele avond niets anders hoeven te doen als foto's maken. Lever zelf foto's aan en probeer een keer positief te denken, en als je niets anders kunt als zeuren ga dan op winterssport en boor een goed idee van mensen die proberen een positieve bijdrage aan carnaval te leveren niet in de grond. Ik heb bewondering voor zulke initiatieven als kruikenstad en ik wens de mensen achter deze site veel succes en bewonder hun pagina regelmatig met veel genoegen en hoop dat ze zo doorgaan en zich niets aantrekken van enkele negatieve figuren
Bericht van Joost op 27-11-2002 - 13:40
Blijkbaar is deze website niet zo onafhankelijk als ze willen doen geloven. Ook van de CD Opname zijn alleen foto's beschikbaar van Kaajgaaf.
Dit verklaart ook hun e-mail adres bij orkesten (kaajgaaf@kruikenstad.com).
In plaats van onafhankelijk blijkbaar alleen ter eigen promotie !
Pagina: 1 ... 40 - 41 - 42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 47 - 48 ... 51